虫部落

楼主: atom

利用教育邮箱免费获得正版 Office 365

金牌会员

种树的大叔

现居吉林我的家乡在内蒙古我的家乡在黑龙江我的家乡在陕西

校友,我记得我林大的邮箱只允许老师注册的,现在学生也可以注册码?

只恨自己毕业太早...唉
种树的大叔

高级会员

QQ
包图网PPT模板下载
二十七画生 发表于 2017-11-18 09:11
edu的邮箱不好申请吧,应该是好几年前的老帖子 了吧

可以用的,刚刚申请的。

高级会员

QQ
优达学城微信小程序开发课程
office 365 和office2016有什么区别?我们学校官网上有正版的office2016

高级会员

只能在云端使用吧,下载下来的只是个onedrive

高级会员

现居安徽我的家乡在山东

只能云端使用

注册会员

感谢楼主,过几天抽时间试试,正好想入个office

中级会员

云端有个地方可以下载桌面版的2016下来安装使用的。下了一个几m的引导安装exe文件,双击这个文件会自动下载2016版本至本机并且自动安装office全家桶。想下载离线安装包的看这里。https://pan.baidu.com/s/1c11hRH2 提取密码:dm76

高级会员

现居山西我的家乡在山西

Office 365 for Education is a collection of services that allows you to collaborate and share your schoolwork. It’s available for free to teachers who are currently working at an academic institution and to students who are currently attending an academic institution. The service includes Office Online (Word, PowerPoint, Excel, and OneNote), unlimited OneDrive storage  Tooltip about unlimited OneDrive storage,  Yammer, and SharePoint sites. Some schools allow teachers and students to install the full Office applications on up to 5 PCs or Macs for free. If your school provides this additional benefit, you'll see the Install Office button on your Office 365 home page after you complete sign-up.
在灵魂的漫漫黑夜中,每一天都是凌晨三点钟。

中级会员

现居安徽我的家乡在安徽

厉害哦,先收藏
不要因为走的太远,忘记当初为什么而出发。

中级会员

尝试了各种教育邮箱的注册,都失败了。

+1 同没找到  发表于 2017-12-26 08:39
做人如果没有理想,那就做咸鱼吧。